Дженоа шокира Лацио на стадио Олимпико и си тръгна с

...
Дженоа шокира Лацио на стадио Олимпико и си тръгна с
Коментари Харесай

Шок за "Лацио" ! Загуба от "Дженоа" насред "Олимпико"

" Дженоа " шокира " Лацио " на стадио " Олимпико " и си потегли с успеха от 2:1. Диего Лаксалт в добавеното време нанесе съкрушителния удар по домакините. Това е първа победа за " Дженоа " против този противник от февруари 2015г. Това беше и юбилейно стотно издание на конфликтите сред " Лацио " и " Дженоа " на " Олимпико ".

Андрей Гълъбинов стартира като титуляр за гостите и беше извънредно деен в предни позиции. Именно той асистира на Горан Пандев в 55-та минута за 1:0 в интерес на " грифоните ". Пандев, който беше бурно освиркван от тифозите на " Лацио ", ги озлоби още повече против себе си с бурната си наслада. Тази наслада търпя малко, тъй като Марко Пароло означи в 58-мата минута след подаване на Мартин Касерес.

Въпреки че изравни бързо, " Лацио " по този начин и не съумя да откри път към вратата на гостите за повторно, с цел да стигне до поврат и успеха. " Дженоа " се отбраняваше с огромен брой футболисти и в 80-та минута стигна до гол, дело на Диего Лаксалт. Попадението беше анулирано, откакто съдията Мареска се съветва с ВАР и видя, че играчът си е оказал помощ с ръка при преодоляването на топката.

Все отново до гол за Лаксалт се стигна в добавеното време. Новото попълнение Оскар Хилемарк центрира и нахлулият от задна позиция Лаксалт се разписа с глава. Бурна наслада за гостите и трите точки отпътуваха за Генуа.

Това е втора поредна загуба за " римските орли " в шампионата с 1:2, откакто в предходния кръг " Милан " завоюва с този резултат на " Сан Сиро ". " Лацио " изпусна опцията да дръпне на " Интер " и " Рома " в класирането на Серия " А " и има задатък от една точка пред " нерадзурите " и 2 пред градския противник. За " Дженоа " това е най-резултатната победа този сезон като до момента най-голямата победа за " грифоните " беше 1:0. Отборът на Давиде Балардини се изкачи до 13-та позиция в таблицата и се отдалечи от зоната на изпадащите със седем точки.

В идващия кръг отборът на Симоне Индзаги гостува на кандидата за купата " Наполи ". За Андрей Гълъбинов и компания следва аудиенция на " Киево ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР