Дженифър Равало вече е най-известната репортерка в САЩ. Поне за

...
Дженифър Равало вече е най-известната репортерка в САЩ. Поне за
Коментари Харесай

Грешната Джени Суши с големите бомби

Дженифър Равало към този момент е най-известната кореспондентка в Съединени американски щати. Поне за околните няколко месеца. Въпреки че даже в нейния роден град Коста Меса, Калифорния, надали някой си спомня коя е тя.

Една целувка на Кубрат Пулев я изстреля в орбита по целия свят. Няма издание на петте континента, което да не е отразило абсурда след дуела на Кобрата против Богдан Дину в събота. И последвалите обвинявания в полово посягане против най-хубавия ни боксьор.

В Коста Меса Дженифър е Джени Суши, или кралицата на голото суши. Защото от години развива бизнеса си, който е да прави събития, при които гостите ядат японски специалитети напряко от телата на красиви девойки. Както би споделил всеки, който се занимава с правата на дамите - едно почтено и запазващо уважението към тях занятие. Пропито от най-изконните правила за пълноправие.
На доста малко празненства обаче има и мъже, които да лягат на масите и по-късно върху тях са аранжирали хапките със сурова риба.
42-годишната Джени от дълго време е влюбена в правенето на японския специалитет. И все едно е разказана в книга. Тя е озаглавена “Майсторът на суши” и е с много еротична тема.

Ето по какъв начин създателят Матю Тан разказва влизането на Джени: Тя е красива азиатка с големи гърди. Нейният прелестен гъз кара мъжете да мечтаят да я шляпат откъм гърба, до момента в който не почервенее. Устните са напомпани и влажни. Има естествен загар, а кожата е гладка като коприна. Джени е влюбена в Хан. Постоянно мечтае да бъде обладана напряко на масата, където се подготвя сушито.” След това описанията са си напряко за порноканала.

Матю Тан обаче не е признавал тъкмо коя е героинята в книгата, само че съвпаденията са прекомерно доста.

Точно задните елементи и невероятният бюст, който е 105 см, са основното оръжие на Джени Суши. Тя твърди, че гърдите са изцяло натурални, само че някои по-ранни нейни фотоси от началото на кариерата като готвач приказват за много съществени козметични промени.

Джени е родена на 14 юни 1976 година и е зодия Близнаци. Висока е 170 см и тежи 64 кг. Със светлокафяви очи. Нейните ограничения 105-71-99 са в действителност почтени за всеки модел. Носи обувки 40-и номер, а сутиенът е с размер 38С.

В един миг обаче бизнесът стартира да запада.

“Тогава една моя другарка ми предложи да вършим нещо ново, по-различно. Нейна бе концепцията да се прави голо суши. Тя обаче се хареса прекомерно доста на хората и в скоро време пробихме даже в Холивуд”, изяснява Джени в едно от дребното изявленията, които е давала, с цел да промотира бизнеса си.

Цените са много естествени, което също оказва помощ.

Едно празненство на нейната организация SuSheArt може да излезе и до 10 000 $, което за региона на Калифорния е напряко неповторима договорка.

Тя има и личен ресторант, където обаче не се предлага голо суши, като там цените също не са доста високи.

“Подреждането на частите върху голо тяло в действителност е изкуство. Все отново би трябвало да прецениш тъкмо къде би трябвало да бъдат ситуирани. В множеството случаи гърдите остават свободни”, разяснява Дженифър в друго изявление за главния бизнес, с който се занимава.

Не е ясно за какво внезапно взема решение да навлезе и в спортната публицистика. Захваща се в дребния уебсайт “Вегас Спортс Дейли”. Той е разказан като самостоятелен новинарски уебсайт, който е ориентиран към всички спортове, шоу и събития в Лас Вегас, на “Вегас Голдън Найтс”, “Рейдърс”, “Лас Вегас Ейсес”, ФК “Лас Вегас Лайтс”, “Лас Вегас Авиейтърс” и други.

Дебютната публикация е от 31 януари. Тя е отдадена на боксьора Абнер Марес и неговия пердах против някогашния първенец Хюго Руис в Калифорния.

Следват още няколко, преди да пристигна нейният звезден момент и срещата с Кубрат Пулев.

Точно от притежателя на уеб страницата Майк Диксън потегли и абсурдът поради целувката. Той първи рипна и разгласи държанието на Кобрата за неприемливо и раздуха всичко.

Всъщност след изявлението Дженифър няма никаква реакция, а даже се усмихва до окървавения Кубрат в минутите, откакто е взела изявлението.

След това по думите на боксьора има много фотоси и видеа, които демонстрират нейното държание на празненството в лобито на хотела, където са били настанени боксьорите.

За смяната на мнението на Джени под нечие непознато влияние приказва и фактът, че

фотосите с Кобрата бяха изтрити повече от 24 часа след така наречен случай.

Преди това в обществените мрежи Джени много парадираше с близостта си до Кубрат. Тя пусна и видеото, в което българинът я целува след дуела.

След изказването на нейния началник всичко стартира бързо да се трие. Снимки, видеа...

Накрая пристигна и наемането на прочут юрист в лицето на Глория Олред, която да изиска отнемането на боксовия лиценз на Кобрата.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР