Дженифър Лорънс беше елегантна както винаги, когато пристигна на Академията

...
Дженифър Лорънс беше елегантна както винаги, когато пристигна на Академията
Коментари Харесай

Оскари 2024: Дженифър Лорънс изглежда безпроблемно елегантна в черна рокля на точки на Dior, докато украсява наградите на Академията за първи път от 2018 г.

Дженифър Лорънс беше елегантна както постоянно, когато дойде на Академията 2024 година Наградите в неделя, отбелязващи огромното й завръщане на церемонията за първи път от 2018 г. 

33-годишната актриса, която не беше номинирана довечера, беше вперена в нея в непокътната, само че прелестна черна рокля на Dior, украсена с полка точки. 96-ите Оскари почитат най-хубавите филми на 2023 година с блестящата гала, извършена в Dolby Theatre в Холивуд

Луксозната рокля включваше развяваща се пола, която стигаше надолу до земята, съвсем прикривайки черните й токчета с отворени пръсти.

Посланикът на Dior добави малко искра към ансамбъла с изискана диамантена огърлица и подобаваща гривна които блестяха на светлината.

Дженифър беше безупречно гримирана със скромна бледорозова джука и носеше блестящите си руси кичури, разграничени в профил и прибрани обратно.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР