Дженифър Лопес показа перфектната си физическа форма. 50-годишната актриса и

...
Дженифър Лопес показа перфектната си физическа форма. 50-годишната актриса и
Коментари Харесай

На 50 Джей Ло си показа сочното като прасковка дупе СНИМКА 18+

Дженифър Лопес сподели съвършената си физическа форма. 50-годишната актриса и певица качи нови фотоси в своя профил в Instagram. В началото на този месец турски медии написаха, че певицата е "отвяла Анталия като стихия "

Концертът на Джей Ло в турския средиземноморски окръг бе част от турнето ѝ "It's My Party ", а в Турция тя дойде във вторник сутринта от Москва.

Между 7 000 турски лири (1130 евро) за правостоящи и 50 000 евро за ложа бе цената за вход на концерта в първокласния хотел в Белек, където се състоя концертът, написа в. "Акшам ".


Страшен гаф! Тоалетът на Джей Ло не устоя и се разцепи на сцената КАДРИ

28 ложи са били отделени за събитието, като една от тях е била предопределена за специфичен посетител на Лопес. Предполагаше се, че това е американската риалити звезда Ким Кардашиан. Тя обаче по този начин и не пристигнала в Анталия, отбелязва "Хабертюрк ".

Певицата се готви за премиерата на новата лента, в която взе участие. Филмът носи заглавието Hustlers, а в основните функции виждаме Дженифър Лопес, Констанс Ву, Джулия Стайлс, Кики Палмър и Лили Райнхарт.

Филмът е въодушевен от същински събития. На няколко дами им се постанова да изкарват прехраната си с танци на стълб. Процент от парите им обаче отиват при притежателя на клуба и те вземат решение да „ завладеят” мъжете от Уолстрийт.

Премиерата е по-късно тази година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР