Дженифър Лопес излезе на сцената в Капри, Италия през уикенда

...
Дженифър Лопес излезе на сцената в Капри, Италия през уикенда
Коментари Харесай

Обратно на сцената: Дженифър Лопес ВЗРИВИ публиката в Италия на концерт на УНИЦЕФ

Дженифър Лопес излезе на сцената в Капри, Италия през уикенда и взриви публиката с невероятното си осъществяване. Поводът беше благотворителен концерт на УНИЦЕФ.

Както постоянно, певицата впечатли с изключение на с хитови части и танци, и с гръмък и секси театрален костюм, състоящ се от изрязан топ и панталони на леопардови райета. В началото на невероятното осъществяване Джен се появи и с подобаваща мантия, с която незабавно притегли погледите към тоалета си.



Шестото годишно шоу има за цел да събере пари за планове на УНИЦЕФ по целия свят - изключително тези в Украйна на фона на войната с Русия.

 
   Вижте тази обява в Instagram.

 

Завръщането на Джен на сцената идва напълно скоро след  и  с новия ѝ брачен партньор Бен Афлек. Двойката се наслаждения на забележителностите на Града на любовта с четири от децата си, в това число нейните близнаци Макс и Еме, на 14 година, и дъщерите на Афлек Вайълет, на 16, и Серафина, на 13.

Бен се завърна в Лос Анджелис предходната седмица по отношение на ролята си на Батман във филмовата поредност на DC дружно с Аквамен на Джейсън Момоа. Дженифър обаче  си, съчетавайки почивката с работния ангажимент и завръщането на сцената за пръв път след сватбата.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР