Дженифър е на 50 години и е на върха на

...
Дженифър е на 50 години и е на върха на
Коментари Харесай

Дженифър Анистън проговори за заболяването си и трудностите в живота

Дженифър е на 50 години и е на върха на кариерата си. Актрисата е сполучлива бизнес дама, пази значими дела, води здравословен метод на живот и е измежду най-красивите жена на планетата.

Но има едно нещо, което не знаете за Анистън и това е, че тя има заболяване, което цялостен живот е пречело на актьорската ѝ кариера. Дженифър страда от “хронична сухота на очните ябълки” и признава, че към този момент е пристрастена към капките си за очи.

 дженифър анистън Getty/Gulliver

Актрисата споделя в изявление, че при започване на признаците си е мислила, че просто очите ѝ са по-чувствителни или има доста алергии, само че в един миг четенето на сюжети се оказало мъчително за звездата и тя решила да разбере какво се случва с очите ѝ.

“Осъзнах, че съм пристрастена към капките си за очи и не мога да пребивавам обикновено без тях. Потърсих лекарска помощ и се оказа, че за положението ми си има диагноза и вярно лекуване. Като млада не си обръщах никакво внимание и в този момент скърбя. Всичко си има своите последствия.”

 дженифър анистън Getty/Gulliver

Дженифър споделя още, че в този момент се грижи за здравето си доста повече от преди, тъй като осъзнава, че всичко се отразява на тялото ѝ. “Преди не се интересувах от здравето си, мислех, че всичко е постоянно, само че в този момент чета извънредно доста информация и се старая да пребивавам колкото се може по-здравословно.”

Най-важният съвет, който Дженифър желае да съобщи на по-младите хора, е да си почиват. Тя споделя, че почивката е доста значима и съжалява, че толкоз късно е осъзнала, че има потребност от повече време за себе си. Актрисата споделя, че в такива дни се отдава на цялостен мързел и на драго сърце си хапва пица.

Прочетете още:

Дженифър: "Писна ми, не съм бременна! "

Разкошният и комфортен дом на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън: закуската е най-важна

Тайната за красива фигура на Дженифър Анистън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР