Дженифър Анистън ще празнува рожден ден на 11 февруари. Май

...
Дженифър Анистън ще празнува рожден ден на 11 февруари. Май
Коментари Харесай

Приличам на Мики Рурк: На 55 г Дженифър Анистън лъсна с бръчки, виснало деколте и сива коса – Снимки)

Дженифър Анистън ще чества рожден ден на 11 февруари. Май се е предала на  старостта, разясняват феновете й. Спряла е да се интересува от ботокс и от козметични процедури.

Явно Анистън е решила най-накрая да остарее обикновено. И то малко преди 55-я си рожден ден. На аления килим в Калифорния актрисата се появи в отворен гащеризон с деколте, показвайки старешки петна и отпусната кожа.

Но най-много почитателите й бяха изумени от лицето на Анистън. Дълбоките бръчки и последствията от някои несполучливи корекции я направиха да наподобява на Мики Рурк. Почитателите й не упрекват нейния гримьор за неприятния грим. Който се опита да освежи облика на холивудската звезда с куклен руж, само че прекали с нюанса. И вместо резултата на свежа роза, мощно напудреното й лице  и бонбоновите бузи я направиха да наподобява изтощена.

Освен това Джен се появи с небоядисани и израснали сиви корени на косата. А това й придаде прекомерно нехаен тип.

Никой не бе виждал холивудската звезда толкоз остаряла и толкоз запусната. Сякаш внезапно годините започнаха да й личат и почитателите не повярваха, че това е тяхната Джен. Която до скоро блестеше с неувяхващата си хубост.

Източник: wday,ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР