Дженифър Анистън предизвика слухове за годеж, след като позира на

...
Дженифър Анистън предизвика слухове за годеж, след като позира на
Коментари Харесай

Нова звездна сватба на хоризонта, Дженифър Анистън е булката?

Дженифър Анистън провокира клюки за годеж, откакто театралничи на премиите SAG, до момента в който носеше великански диамантен пръстен на лявата си ръка.

55-годишната актриса беше номинирана за ролята си в The Morning Show, само че загуби от Елизабет Дебики от The Crown. Тя въпреки всичко се качи на сцената дружно с Брадли Купър, с цел да връчи премията за изцяло творчество на Барбра Стрейзънд.

Дженифър блестеше на церемонията в прилепнала сребриста рокля. Но най-привлекателната част от нейния тоалет бяха бижутата и най-много пръстенът.

Не е известно, че Дженифър се среща с никого сега и не е имала обществена връзка с никого през последните пет години. Тя се е омъжвала два пъти – за Брад Пит през 2000 година и за Джъстин Теру през 2012 година

Освен браковете, Анистън имаше връзка с редица известни мъже, измежду които Пол Руд, Тейт Донован, Винс Вон и Джон Майер. Миналото лято източник сподели на UsWeekly: " Джен към момента има вяра, че в последна сметка ще срещне верния човек “, напомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР