Джена Керхер от Уисконсин успя да затвори устите на всички,

...
Джена Керхер от Уисконсин успя да затвори устите на всички,
Коментари Харесай

Възможно ли е? Дебелана се уреди с красавец, той я боготвори

Джена Керхер от Уисконсин съумя да затвори устите на всички, които подлагат на критика цялостните дами. Тя даде доста добър урок на злобарите в мрежата.

Джена и брачният партньор й Дрю са женени от 11 години и към момента са безпределно влюбени един в различен. Тя е доста красива и сполучлива едра дама, а той е фитнес инструктор. Все отново Джена признава, че от време на време има подозрения, че тъкмо този съвършен мъж е покорен точно от нея.

Причина за подозренията й са точно злобните забележки на потребителите на обществените мрежи:

„ Честно казано, не мога да допускам, че такова хубаво момче може да избере такава дунда ”

Въпреки тези думи на злобарите, Джена резервира безмълвие, макар че след време самата тя признава, че доста я е боляло от тези мнения.

Дни по-късно тя разгласява кадър с обичания си и написа:

" Понякога не се усещам уверена, като виждам по какъв начин наподобява брачният партньор ми и е избрал мен. Защо е харесал такава дунда като мен? Понякога се усещам недостойна и мисля, че не го заслужавам ”, признава си откровено Джена.

Но продължава: „ През последните 10 години този мъж бе до мен по време на всяка компликация, с всеки минал ден ми сподели, че обожава всяка извивка на тялото ми и ми споделяше непрекъснато, че съм красива, даже в моментите, когато не се усещах по този начин. Да, бедрата ми се трият едно в друго, когато е разхождам, имам дебели ръце и огромно дупе, само че това за него е повече от съвършено. Благодарна съм, че избрах човек, който обича всичко в мен, даже когато не съм чак толкоз за обичане. Аз съм повече от тялото си, а и той също. Истинската обич не зависи от размера ви! ”, приключи посланието си Джена.

Дни по-късно друга нейна обява взриви мрежата: „ През целия си живот се пробвам да обикна тялото си. Струва ми се, че множеството дами се опасяват, че не са задоволително красиви за „ него ”. И по-специално, когато двама души се разделят, търсим грешките в себе си и мислим, че може би не сме били задоволително привлекателни. Не одобряваме себе си. Моят мъж, макар непотребните ми килограми, ме намира за красива, даже когато стоим по през целия ден вкъщи по пижама, той просто ме обича. Не е значимо какво е мнението на другите, значимо е да намерите някой, за който сте преди всичко ”, споделя тя.

Откровените й думи завоюваха милиони позитивни реакции. Хиляди хора я поддържаха и замечтаха за история като нейната. Други пък споделиха, че имат тъкмо такава връзка с обичания си, каквато и тя. Джена дава вяра, че няма значение по какъв начин изглеждате, значимо е единствено да срещнете верния човек, тъй като той ще ви хареса всячески.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР