Джена Джеймисън и съпругата ѝ Джеси Лоулес се разделиха след

...
Джена Джеймисън и съпругата ѝ Джеси Лоулес се разделиха след
Коментари Харесай

Бившата порно звезда Джена Джеймисън се раздели със съпругата си

Джена Джеймисън и брачната половинка ѝ Джеси Лоулес се разделиха след 11-месечен брак.

Бившата звезда от филмите за възрастни и Джеси се ожениха на 23 май 2023 г. след бурна четиримесечна връзка. Изненадващо за мнозина, обаче, единствено преди дни Лоулес разкри, че романсът им е завършил, като новината пристигна от нейно видео в TikTok, в което показва, че повода е злоупотребата на Джена с алкохол.

Джеймисън към този момент е говорила намерено за битките си с пристрастяването, психологичните болести и загубата на тегло. " Това е доста мъчно видео за мен. Но ето, има доста клюки, че Джена и аз ще се развеждаме и върша това видео, с цел да ги потвърдя. Казах ѝ още при започване на връзката, че пиенето е довело до толкоз доста проблеми в живота ѝ, че няма да го търпя при никакви условия ", показа Джеси.

Бившата звезда обаче още веднъж се поддала на порока си, когато отпътувала сама за Чикаго.

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton)

Джеси описа, че се е " изправила " против Джена, с цел да приказват за пиенето, потвърждавайки, че екссъпругата ѝ се е пробвала да прикрие истината. В последна сметка обаче си признала всичко.

" Тя ми сподели напряко, че не съжалява и не усеща виновност. Тя просто искаше да обърне нещата в нейна изгода и да ме упрекна. Не знам каква е моята виновност, само че може би не трябваше да имам толкоз огромни упования. Но това е, подадох молба за отменяне на брака ни и завършването не би трябвало да отнеме доста време ", съобщи още Лоулес.

Въпреки общественото си отчаяние, няколко дни по-късно Джеси смъкна видеото си от Tik Tok, споделяйки, че се надява връзката им въпреки всичко да има втори късмет. 

A post shared by Page Six (@pagesix)

" Изследванията демонстрират, че емпатията и разбирането са по-добър отговор към привързан човек, в сравнение с осъждането, засрамването и морализирането ", декларирала Джена от своя страна пред изданието Daily Mail.

" Изразяването на вашата безусловна обич и поддръжка може да е едно от най-милите неща, които можете да извършите. Кажете им, че сте до тях. За страдание, в предишното, заради културните настройки към пристрастяването, тактиките като засрамване, оскърбление, крясъци и терапия бяха нормални ", добавя още Джеймисън.

Припомняме, че през 2012 година Джена беше наказана на три години пробация, откакто се призна за отговорна по обвиняване, че е хваната да кара в нетрезво положение. През 2015 година тя обществено разгласи, че е спряла да употребява алкохол, написа dir.bg. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР