Джена безспорно е една от най-едрогърдите певици от лекия жанр.

...
Джена безспорно е една от най-едрогърдите певици от лекия жанр.
Коментари Харесай

Джена показа големите бомби

Джена несъмнено е една от най-едрогърдите певици от лекия род. Снахата на "Канарите " изкуствено е придобила такава голяма гръдна обиколка, която вее по време на участията си.

Певицата е наясно с този бизнес и от какво значение е да имаш гърди. Затова се подлага на пластична интервенция и поставя големи импланти, които да й оказват помощ в развиването на кариерата. Именно в големите бомби се влюбва и нейният брачен партньор Атанас Стоев-младши. Джена избира много предизвикателни тоалети за своите клубни участия. Тя постоянно гледа деколтето да е оптимално изрязано и всички мъжки погледи да са вперени в него. По този метод тя си обезпечава сигурна аудитория, която даже няма да се интересува от това какво пее.

Откакто се ожени за Наско сякаш се беше кротнала откъм тези предизивкателни тоалети, защото той бил ужасно ревностен, само че в последно време следим завръщане към предходния й жанр. Вероятно се дължи на зародилата рецесия в попфолка и внезапното намаляване на участия на съвсем всички звезди. Джена няма желание да се отхвърля от музиката, защото с помощта на нея изкарва прехраната си, написа show.blitz.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР