Джена Бентли от Монтана, САЩ, разказва, че за първи път

...
Джена Бентли от Монтана, САЩ, разказва, че за първи път
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Вижте какво мечтае да прави с принц Хари и Меган бивш модел на Playboy

Джена Бентли от Монтана, Съединени американски щати, споделя, че за първи път осъзнала, че харесва и мъже, и дами, когато пристигнала в имението на Playboy на 18 години. Оттогава тя се среща и с двата пола, в този момент счита себе си за пансексуална, написа Блиц.

Зашеметяващият модел признава, че таи загадка обич към херцога и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган, и мечтае да направи... тройка с тях.

„ Имам толкоз доста общо с Меган “, споделя Джена. „ И двете сме били доста в очите на обществеността и сме мощни бизнес дами, които знаят какво желаят. И тя има Хари, който наподобява толкоз сладостен и занимателен. Намирам ги и двамата за толкоз привлекателни и секси. "

Джена, която има войска от почитатели от годините си като модел на Playboy и е една от приятелките на Хю Хефнър, за първи път се заинтересувала от Меган, откакто видяло актрисата в телевизионното шоу "Костюмари ".

Тя споделя: „ Мислех, че Меган е фантастична. Наистина се свързах с нейната история за пътя ѝ нагоре. Нейният блян да получи това, което желае, и онази секссцена в стаята с досиетата – о, Боже, беше толкоз секси.”

Но освен Меган привлякла погледа на Джена, моделът признава, че от дълго време си пада по принц Хари – „ макар рижата му коса “.

„ Той постоянно е бил по-забавният от двамата с Уилям. Никога не съм бил привлечена от момчета с алена коса, само че просто има нещо в него, той е толкоз харизматичен и методът, по който стои до Меган, просто потвърждава какъв брой нежна душа е той.
Мисля, че те са съвършената двойка, само че в случай че ми се даде опция, мисля, че бих могла да внеса нотка на развлечение и независимост, от която и двамата обезверено се нуждаят “.

„ Постоянно съм в Лос Анджелис, тъй че се надявам идващия път да ги срещна на празненство. Освен това, бих желала да се срещна с кралицата. ", не стопира да мечтае Джена.

Джена доби необятна известност с историята си по какъв начин животът в имението на Playboy въодушевил нейното „ полово събуждане “ – и това е мястото, където за първи път имала сантиментално прекарване с жена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР