Джеф Безос, смятан за най-богатия човек в света, оглеждал възможности

...
Джеф Безос, смятан за най-богатия човек в света, оглеждал възможности
Коментари Харесай

Джеф Безос обикаля Бодрум с хеликоптер, оглежда имоти

Джеф Безос, считан за най-богатия човек в света, оглеждал благоприятни условия за вложение в Бодрум, перлата на турския егейски курортен туризъм. По информация на локални медии, притежателят на фамозната компания за интернет търговия Амазон е дебаркирал неотдавна с яхтата си на пристанището в Бодрум.

136-метровата първокласна яхта Флайинг фокс (Flying Fox), чиято стойност се прави оценка на 400 млн. $, е престояла няколко дни в региона на Бодрум.

Прочутият американски милиардер обаче не бил зает единствено с почивка, а проучвал и опциите за вложение в локални парцели, пишат медиите, които се базират на информация от брокерски среди, без обаче да показват съответни имена.

Безос подхванал много дълга обиколка с хеликоптер в региона на Бодрум.

Егейският град е прочут с многочислените си крайбрежни заливи. Някои от тях са включени в туристически турове, известни под името "Синьо странствуване ", и са оценени като едни от най-красивите в света. Въпреки извънредно бурната урбанизация на Бодрум през последните години в региона към момента са останали, въпреки и малцина, места, чиито естествени дадености са към момента непокътнати, показват локалните медии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР