Джъстин Бийбър и Джейдън Смит възобновиха любовта си по време

...
Джъстин Бийбър и Джейдън Смит възобновиха любовта си по време
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър целуна нежно Джейдън Смит по време на фестивала Coachella

Джъстин Бийбър и Джейдън Смит възобновиха любовта си по време на епична среща на фестивала за музика Coachella в събота, оповестява DailyMail.

29-годишната певица от The Sorry и 25-годишният артист от Karate Kid, които за последно бяха видяни дружно на вечеря в Бевърли Хилс през януари, се любуваха на привързана среща във VIP зона до една от концертните подиуми, както се вижда във вирусно видео.

Джейдън очарователно изненада своя BFF, като го прегърна откъм гърба.

След това Джъстин игриво клъвна бузата на Джейдън, преди да стартира многолюден диалог със остарелия си другар и други общи другари.

Както почитателите знаят, връзката сред суперзвездите датира от 2010 година, когато си сътрудничиха по шлагера на Джъстин Never Say Never — който беше и песента за кино лентата на Джейдън The Karate Kid.

Феновете бързо реагираха в обществените медии на събирането, като един написа „ Джъстин Бийбър и Джейдън Смит носят настроението зад кулисите на Coachella! Страхотно е да видиш другари, които се поддържат взаимно и се любуват на фестивала дружно. Разклатете се, момчета!`

Друг се включи: „ Ето по какъв начин приветствам моите другари. “

През януари Джъстин и Джейдън се събраха още веднъж с група свои другари за вечеря в ресторанта на Уоли в Бевърли Хилс.

След като напуснаха заведението, дуото също беше видяно дружно с приятелката на Смит, авторитетната Саб Зада, както и артиста и текстописец Хари Хъдсън, 30.

Джъстин и Джейдън бяха снимани последно дружно, до момента в който честваха 30-ия рожден ден на Хъдсън дружно с Кендъл Дженър през юни 2023 година

Срещата на най-хубавите идва, откакто Джъстин и брачната половинка му Хейли Бийбър се любуваха на първия ден от Коачела, като участваха на основния акт на Лана Дел Рей, който включваше изненадващо камео от Били Айлиш.

Насред празненствата Джъстин стоеше зад брачната половинка си, която носеше черна качулка и очила, нежно я галеше по главата, преди да я целуне нежно по челото, както се вижда във видео, оповестено в TikTok акаунта на Rolling Stone.

По-рано същия ден 27-годишният създател на Rhode Skin беше забелязан в Палм Спрингс да участва на VIP празненството на басейна на фестивала Revolve.

Тя се забавлява на първия уикенд на Coachella и споделя клипове и фотоси в своя Instagram.

Една фотография сподели свита цигара, сгушена в отделението за устни на белия й калъф за телефон. „ Точно “, написа тя под фотографията.

Пътищата на Джъстин и Хейли за първи път се пресичат през тийнейджърските им години, поддържайки периодическа връзка в продължение на няколко години.

През юли 2018 година те се сгодиха, запечатвайки уговорката си с гражданска гала в Ню Йорк по-късно същата година.

След това двойката избра по-голямо празненство, организирайки по-голяма гала в Южна Каролина на идната година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР