Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай вече нямал никаква

...
Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай вече нямал никаква
Коментари Харесай

Баща изкопа гроб на болната си дъщеря и я води там да играе

Джан Лионг от провинция Съчуан в Китай към този момент нямал никаква вяра, че щерка му ще се излекува, откакто и лекарите му споделили, че й остават не повече от два месеца, пишат локални медии. Затова и той изкопал гроб, където я води всеки ден и лежи дружно с нея в него, тъй че дребната да може да свикне с мястото, което ще й бъде безконечен дом. За лекуване на дребната Джан Синли родителите похарчили към този момент 18 000 евро, а двамата заработват не повече от 400 евро месечно общо, съобщи Блиц.

``
реклама

Когато лекарите им споделили да не таят очаквания, те решили да имат второ дете, което би трябвало да се роди идния месец. Тогава и бащата решил да изкопае гроба на във фермата им, с цел да стартират да се готвят за трагичния миг. “Водя я тука да си играе. Това ще бъде и мястото, на което ще почива.



Всичко, което мога да направя, е да бъда по през целия ден с нея, ” споделя той. Когато вестта се популяризирала по китайските медии, почнала акция за събиране на средства за лечение на детето, само че не се знае дали към този момент не е прекомерно късно. Момичето страда от таласeмия, наследствено заболяване на кръвта. Хората, които боледуват от тази болест, имат малко или нямат изобщо хелоглобин. На пациентите им е належащо продължително лекуване с преливане на кръв.


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР