ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Ден след като здравните служители на

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Ден след като здравните служители на
Коментари Харесай

Нов тест на вода в столицата на Мисисипи е отрицателен за бактерия E. coli, казва градският мениджър на водоснабдяването

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Ден откакто здравните чиновници на Мисисипи споделиха на жителите в столицата на щата, че рискови бактерии може да има в тяхната чешмяна вода, нов кръг от резултати от проби не откри E. coli в доставките на Джаксън, сподели градският управител по водоснабдяването в петък.

Тед Хенифин, краткотраен управител по водоснабдяването на Джаксън, сподели, че са взети повторни проби от водата на града система е тествана негативно за E. coli. Новият кръг от резултати, които бяха събрани от същите места, където държавните чиновници оповестиха за позитивни резултати предходния ден, демонстрират, че предходният тест е бил подправено позитивен, сподели Хенифин.

На конференция в четвъртък Хенифин сподели, че държавни чиновници са отказали да потвърдят лабораторните резултати, преди да издадат уведомление за изваряване на водата.

„ Все още не разбирам за какво Министерството на здравеопазването на Мисисипи издаде уведомление за изваряване на вода за целия град, преди да удостовери първон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР