Джакпотът в любимата игра на тото феновете - 6 от

...
Джакпотът в любимата игра на тото феновете - 6 от
Коментари Харесай

Три ясновидки предрекоха бъдещия тото милионер на България

Джакпотът в обичаната игра на тото почитателите - „ 6 от 49 “ още веднъж доближи внушителните 4 700 000 лв. и това докара до еуфория най-запалените от тях.

Това е най-голямата сума, която може да бъде извоювана от игра в България все още. Всички се питат кой ще е идващият тото милионер, а екипът на Блиц се допита непосредствено до три гадателки и ги помоли да опишат бъдещия късметлия.

Ивана Стоилова, гледачка на кафе: Късметлийският фиш ще бъде пуснат от жена или числата му са авансово определени от жена. Възможно е измежду тях да участва и нейната рождена дата.

Дамата е тъмнокоса, с тъмни очи и е с хармонични пропорции. Има едно или две деца, едното, от които е надалече – в различен град или страна. В името ѝ участва буквата „ А “.

Жената има потребност от ново жилище и това ще е първото нещо, което ще си купи с джакпота. Виждам доста благополучие в душата й, а парите ще харчи рационално и с мярка.

Гергана Владовска, врачка: Виждам, че новият тото милионер ще е на междинна възраст, с тъмни или пъстри очи. Фишът го е пуснал на четна дата, признат е от тъмнокоса жена. Числата не мога да кажа какви са с акуратност, само че са огромни – двуцифрени. Виждам доста хора към късметлията, които се радват откровено, евентуално има огромно семейство. С парите ще помогне на непосредствен и това ще му донесе доста благополучие. Виждам и огромни материални придобивки.

Даниела Ганева, ясновидка: Новият тото милионер е човек със сериозна специалност. Има дълготраен стаж и работата му доставя наслаждение. На междинна възраст е. След облагата продължава да работи, само че обезпечава цялото семейство. Виждам, че има огромни деца.

В името му има една от тези букви – В, Н или Л, само че това може да са букви от името на неговата половинка. Семеен е и е доста лоялен на околните си. Средно висок е, не мога да кажа дали е мъж или жена, тъй като виждам все едно две същества са слети в едно. Вероятно са съпрузи, които дружно са пускали числата.

Дали България ще има нов тото милионер тази седмица, следва да разберем в четвъртък, 15 август. Ако
джакпотът не падне тогава, той ще продължи да се натрупа и ще доближи по прогноза до 4 850 000 лв.. Общо 8 465 000 лв. са облагите от игрите на тотото все още.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР