Джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 не

...
Джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 не
Коментари Харесай

Джакпотът в 6/49 стига 4.4 милиона, а шансът е... 1 към 14 милиона

Джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 не падна тази неделя и в четвъртък се чака да доближи 4 400 000 лв.. Въпреки това трима души, които бяха най-близо до печелившата композиция, познавайки 5 от 6-те изтеглени цифри, завоюваха по 9110 лв.. Джакпотите в игрите на Тото 2 не престават да нарастват, с цел да доближат в четвъртък 8 100 000 лв..

Математикът проф. Михаил Константинов счита, че шансът за огромната облага в 6/49 е 1 към 14 милиона, в 6/42 - 1 към 5 милиона, а в 5/35 - 1 към 300 000.

" По-интересно е какво прави българина, когато завоюва. За страдание статистиката в България и в други страни е неприятна. Хората, които са блъснали огромната облага, нормално я проиграват по тъп метод ", сподели проф. Константинов в студиото на " България он ер ".

Той изясни, че евреите са измислили по какъв начин би трябвало да се разделят парите още от доста години.

" Делиш ги на три. Една трета ги оставяш в пари, една трета в злато и една трета в недвижимости или вложения. Аз мисля, че тази формула още в действие ", добави още математикът.

Проф. Михаил Константинов предложи на всички, които вероятно ще завоюват огромна облага от лотарията, да не вършат вложения, които имат огромен риск.

" Дайте положително обучение на децата си. Това е безусловно сигурната инвестиция ", безапелационен беше той. И предложи още, че би трябвало да гледаме на тази
лотарията като на игра и да се забавляваме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР