Джакпотът Powerball нараства до $725 милиона след липса на печеливш билет в сряда

...
Играчите на Powerball вече имат шанса да спечелят джакпот от
Коментари Харесай

Играчите на Powerball вече имат шанса да спечелят джакпот от около 725 милиона долара този уикенд, след като тегленето в сряда вечер не даде голям победител.

Числата в сряда бяха 16, 27, 59, 62 и 63 с Powerball 23.

Джакпотът от 725 милиона долара за тегленето в събота ще бъде третата най-голяма награда Powerball тази година, след джакпота от 754,6 милиона долара, спечелен в щата Вашингтон през февруари и колосалния джакпот от 1,08 милиарда долара, спечелен в Калифорния през юли. Съботният джакпот също ще бъде осмата най-голяма награда в историята на играта, съобщи лотарията в сряда.

Ако тегленето в събота има един победител в голямата награда, този човек може да избере да вземе целия джакпот в разпределени плащания за 29 години или да вземе еднократна сума от около 345,7 милиона долара, казаха от лотарията.

Въпреки че никой не си осигури голямата награда в сряда вечерта, повече от 1 милион билета спечелиха някакъв вид награда – повечето от тях взеха $21 или по-малко.

Два билета, продадени в Джорджия и Тексас, взеха по 2 милиона долара всеки за съвпадение на първите пет числа и за активиране на множител „power play“. Друг билет, продаден в Джорджия, спечели 1 милион долара за съвпадение на първите пет числа без множителя.

Двадесет и седем тегления на Powerball са проведени от спечеления джакпот от $1,08 милиарда през юли. Това теглене през юли беше едва третата печалба от джакпота на Powerball, която достигна или надхвърли 1 милиард долара.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР