Джак Бранинг от EastEnders може в крайна сметка да напусне

...
Джак Бранинг от EastEnders може в крайна сметка да напусне
Коментари Харесай

Джак Бранинг от BBC EastEnders „ще бъде набеден“ за убийството на Киану като драматичен изход „запечатан“

Джак Бранинг от EastEnders може в последна сметка да напусне сапунената серия на BBC по поврат, като почитателите предсказват ​​сериозно споразумяване.

Героят може да бъде упрекнат в убийството на Киану Тейлър, защото тялото му ще бъде намерено идната седмица в шоуто. След като Джак се натъква на сцената, където тялото му е било заровено от месеци, наподобява, че той най-сетне може да разбере в какво са забъркани брачната половинка му Дениз Фокс и връзката му Стейси Слейтър.

Зрителите знаят, че Линда Картър е умъртвила Киану на Коледа с термометър за месо, откакто се опита да удуши Шарън Уотс. Свидетели на убийството са Дениз и Стейси, както и Кати Бийл и Суки Панесар. Те проведоха история за това по какъв начин Киану е бягал, откакто е нападнал Ниш Панесар, когато в действителност са го заровили под пода на кафенето.

Джак неотдавна разбра какво е довело до срутва на Дениз, откакто тя страдал от неуравновесеност. Той разбра, че тя е нападнала Ниш и всички дами са излъгали, че Киану е нападателят.

Джа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР