Дизайнерката Миглена Каканашева спря модния си бранд Мегз и закри

...
Дизайнерката Миглена Каканашева спря модния си бранд Мегз и закри
Коментари Харесай

Край: Мегз спира бизнеса си и закрива сайта си

Дизайнерката Миглена Каканашева спря стилния си бранд " Мегз " и закри уеб страницата към него, заяви самата тя в обществените мрежи. Тя успокои почитателите си обаче, като им заяви, че ще продължава да се изявява в региона на модата, само че посредством други планове.

Бизнесът на Каканашева постоянно е бил проблематичен, отбелязва burgas24.bg. Тя стартира с четири магазина в Пловдив, София, Варна и Раковски. Следва откриването и на уеб уебсайт, посредством който майката на Мегз продава облекла от сбирката на щерка си Миглена. Фирмите на Каканашева под името " Мегз “ към този момент са близо 50, демонстрира информация в Търговския указател. Всяка от тях бива записана със алегоричен уставен капитал безусловно дни откакто предходната е достигнала 49 999 лв. оборот.

" Това е решение, премисляно и планувано много от дълго време. Смело съм стъпила на всичко, което градих 10 години, не затварям него. Дори не споделям довиждане и на MEGZ. Само на формата под, която тя работеше. Един ден, в случай че го усетя, ще го основа по различен метод “, заканва се Мегз в последния си пост.

Ето какво гласи целият пост на дизайнерката в обществените мрежи:

" Скъпи другари, на 22.01.2011 сътворих сайта ни www.megz.eu. Сега на 22.01.2021 ще станат 10 год от съществуването му и на тази дата ще го затворя. Това, което беше MEGZ тези 10 год, към този момент не е това, в което имам вяра. Аз съм друга, времето е друго и споделям довиждане на този интервал от живота си. Няма да спра да съм дизайнер. Ще продължите да виждате изобретателната ми сила в други планове като I-AM и плановете ми с @hyperzon.ioСкоро ще основа и още нови такива (ще ви разкажа). Няма да спра и да създавам, в противен случай. Това е решение, премисляно и планувано много от дълго време. Смело съм стъпила на всичко, което градих 10 години, не затварям него. Дори не споделям довиждане и на MEGZ. Само на формата под, която тя работеше. Един ден, в случай че го усетя, ще го основа по различен метод. През оставащите дни до 22.01 ще разпродам всичко, което имаме на склад и сайта ще изчезне. Разгледайте-може да си намерите някоя находка❤️

Имах звездна кариера.

Успехите си в нея измервах най-вече в цифрови върхове. И до момента в който не видех сайта паднал от трафик, или до момента в който не счупех личния си връх от предната колекция-не можех да вдишвам. Имаше доста вълнуващи моменти. Като когато станахме 3ти по продажби в графата бутици на интернационалния колос ASOS. Или когато при случайна среща на Руския бал Miss Universe Great Britain толкоз доста се влюби в роклята ми, че излезе на едно от представянията си на международния конкурс Miss Universe с нея. Или когато завоювах менторска среща с екипа на LVMH и великия Karl Lagerfeld. Станахме най-младия бранд, печелил Златна Игла.

Създадох първите инфлуенсъри в България посредством плана си MEGZ ANGELS. А след това най-голямата медия в страната ни сътвори риалити по него-INSTAQUEEN. Направих и имах още купища неща, само че никое от тях нямаше да съществува-ако бях сама. Целият ми екип и семейството ми са движещата мощ на всичко, което виждате от мен. Те са номер 1, не хора - машини, страхотни. Най-много, обаче, дължа на най-великата жена в моя живот-майка ми. Не знаете през какво сме минали дружно. То нека и аз в никакъв случай към този момент не си го припомням
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР