Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз пусна нова линия бельо и

...
Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз пусна нова линия бельо и
Коментари Харесай

Вижте новата колекция бельо и бански на Мегз

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз пусна нова линия долни дрехи и бански костюми. Носителката на златна игла събра хиляди похвали и лайкове в Инстаграм. Този път Мегз не е заложила еротични модели, а сама е намерила храброст да застане полугола пред камерата.

„ Освен по-креативните дизаъни и мега яките ни сатенени комплекти, които виждате, тези дни на всички места от сесията ни с Ангелите на МЕГЗ, ще имаме и по семпли и практични модели. Ще имаме и push-up Bra, както и secret Bra, с който нищо от бельото ви няма да се обрисува по облеклата “, написа дизайнерката в Инстаграм.

„ За 6 години потвърдих, че за мен думата невероятно не съществува. Вдъхнових стотици дами и по мое сходство се сътвориха десетки марки, артикули, странички и бутици. И макар, че всеки ден се намира кой да хвърли камък по мен и да ме залее с мръсотия, аз постоянно ще бъда първа в продаването и в никакъв случай няма да спра да мятам напъните си в това да сътворявам и да ви обливам непрекъснато с новите си хрумвания “, показа още Мегз.

Новата ни линия долни дрехи към този момент е НАЛИЧНА ❤️ http://megz.eu/category/novi @megz_fashion

Публикация, споделена от MEGZ Official (@megz_miglena_kakanasheva) на Май 27, 2018 в 11:16 PDT

За 6 години потвърдих, че за мен думата невероятно не съществува. Вдъхнових стотици дами и по мое сходство се сътвориха десетки марки, артикули, странички и бутици. И макар, че всеки ден се намира кой да хвърли камък по мен и да ме залее с мръсотия, аз постоянно ще бъда първа в продаването и в никакъв случай няма да спра да мятам напъните си в това да сътворявам и да ви обливам непрекъснато с новите си хрумвания. Най-новото предизвикателство пред мен е лична линия долни дрехи. До няколко дни ще ви я показва ❤️ @megz_fashion @kupisivsichko

Публикация, споделена от MEGZ Official (@megz_miglena_kakanasheva) на Май 21, 2018 в 10:14 PDT

Ой изгоряло, почервеняло пингвинче
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР