Дизайнерите на световноизвестния бранд Dsquared2 – Дийн и Дан Кейтън,

...
Дизайнерите на световноизвестния бранд Dsquared2 – Дийн и Дан Кейтън,
Коментари Харесай

Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

Дизайнерите на световноизвестния бранд Dsquared2 – Дийн и Дан Кейтън, за първи път посетиха България във връзка 5-ата годишнина на бутикa на марката у нас. Годишнината бе маркирана с извънредно събитие, което се организира в първото заведение в света, което носи името на Dsquared2 и е врата до врата с техния бутик. Събитието бе почетено от огромни български звезди, измежду които Лили Иванова, Димитър Бербатов, Мария Бакалова, Галена, Натали Трифонова, Михаела Маринова, Дара Екимова и други.

Популярните персони бяха първите облечени в най-новата сбирка на Dsquared2 за сезон есен-зима 2023, която бе показана извънредно на събитието. Техните стилни визии затвърдиха репутацията на марката като източник на реформаторски метод, смели решения и хармония.
„ От самото начало знаехме, че би трябвало да се занимаваме с нещо креативно, а най-хубавият метод да изразим себе си беше посредством облеклата и стила. Имахме шанса да превърнем фантазията си в работа и тази сбирка е израз на непрекъснатия ни ангажимент да разширяваме границите си и да даваме опция на хората да показват персоналния си жанр посредством нашите дизайни. Благодарим за сърдечното посрещане, България е страхотна страна с невероятни хора “, споделят Дийн и Дан Кейтън, основните дизайнери и създатели на фешън къща Dsquared2.

Новата сбирка отразява визията на Dsquared2 за мода без предубеждения, която дава опция на феновете на марката да изразят своята характерност посредством модата. Вдъхновена от ретро трендовете и западните дизайнерски стилове, сбирката смесва разнообразните тийнейджърски стандарти и актуалната убеденост да бъдеш подобен, какъвто искаш да бъдеш. Линията се отличава със смели и контрастни комбинации – от якета с ресни, дънки със звезди на коленете, трикотажни потници с щампи и бродирани каубойски ботуши, до сатенени дантелени потници с байкър-яке или типичен стилни пуловери с къси панталони.

Днес Dsquared2 е една от водещите италиански фешън къщи в света с огромни магазини съвсем във всички международни столици. Този триумф се дължи на дизайнерите на марката Дийн и Дан Кейтън, които са носители на някои от най-престижните награди в модата и дизайна. Те реализират международен триумф с марката след съдействието си с Мадона и Бритни Спиърс, създавайки емблематични театрални дрехи за тях. Dsquared2 притегля интереса и на известни персони като Бела Хадид, Бионсе, Кристиано Роналдо, Кристина Агилера, Джъстин Бийбър и други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР