Дизайнерът на лейди Гага уши рокля на Гери-Никол, похвали се

...
Дизайнерът на лейди Гага уши рокля на Гери-Никол, похвали се
Коментари Харесай

Гери-Никол лети от щастие! Дизайнерът на Лейди Гага я покани на гости и...

Дизайнерът на лейди Гага уши рокля на Гери-Никол, похвали се българката. Певицата и някогашният брат Алекс са в Ню Йорк поради Седмицата на модата, където към този момент се срещнали със звезди от международна големина като Ирина Шейк, Адриана Лима, Парис Хилтън. Моделиерът на Лейди Гага доста харесал българката и даже й подарил рокля, при гостуването й в дома му. Родната изпълнителка даде обещание да се похвали с нея незабавно, откакто се прибере от Съединени американски щати на следващия ден.

Нашенката била и на една ръка разстояние от Риана на фамозния „ Таймс скуеър” в Ню Йорк. Риана представяла новата си линия гримове, а Гери и танцьорът Алекс имали щастието да се насладят на продуктите й. По-късно двамата се отзовали и на афтърпартито на Риана по време на седмицата на модата в американския град. Българката останала без думи и от ревюто на Филип Плейн, което било мегаспектакъл.

„ Цял час по-късно не можах да кажа и дума”, изясни изпълнителката, която се срещнала и с други международни звезди. „ След ревюто желаех да целуна пода”, описа Гери-Никол.

Тя изгледала от първия ред и още звездни фешън дефилета. Българката се срещнала и с дизайнера на Бионсе, само че макар звездното наличие в Ню Йорк няма самообладание да се върне в родината си. Причината-предстои й нова изява пред камерата, само че във кино план.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР