Вчера около 00:30 ч., в кв. Аспарухово, на бул. Първи

...
Вчера около 00:30 ч., в кв. Аспарухово, на бул. Първи
Коментари Харесай

Екшън в Аспарухово: 17-годишен подивя, налетя на полицай, потроши патрулка и стъкло в районното

Вчера към 00:30 ч., в кв. Аспарухово, на бул. " Първи май “ (след светофара в посока бензиностанцията) е осъществена полицейска инспекция на л.а. " Форд Фиеста “ с лидер М. А. на 24 година от Варна, както и на пасажери в автомобила - И. Ш., на 25 година и 17-годишен юноша и двамата от Варна.

При инспекцията се открива, че лидерката е неправоспособна и според член 172, алинея 2 от Закона за придвижване по пътищата, се пристъпва към събаряне на регистрационните табели на автомобила.

По време на процедурата по свалянето на табелите, 17-годишния юноша слиза от автомобила, отхвърля да показа на чиновниците документ за идентичност и стартира да се държи нападателно.

Полицаите пристъпват към задържането му, а същия оказва опозиция и нанася мощен удар със свити ръце по тавана на служебния автомобил " КИА “, при което се получава дисторция на задната част на тавана на колата, а полицейски чиновник получава травма на рамо.

По време на превозването на младежа до районното ръководство той продължава да се държи нападателно и да наскърбява служителите на реда. При въвеждането му в постройката на 04 районно управление (на МВР) – Варна нанася удар с глава по стъклото на вратата към чакалнята и го чупи. Задържан е за период до 24 ч., на мястото е осъществен оглед и е известен дежурен прокурор при ВРП. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР