Plovdiv24.bg публикува разказа й без редакторска намеса: Здравейте, уважаема редакция,

...
Plovdiv24.bg публикува разказа й без редакторска намеса: Здравейте, уважаема редакция,
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Унижение и гавра от Виваком, вижте как източват парите на хората!

Plovdiv24.bg разгласява описа й без редакторска интервенция: " Здравейте, уважаема редакция, дано да опиша това, което " Виваком " ми аргументи. На 8 октомври ми се наложи незабавно да се обадя на оператор, защото ми трябваше паролата, с цел да вляза в рутера ми. Интернетът и малкия екран са ми още към тях, само че мобилния номер го пренесох към различен оператор. И по този начин, обаждайки се от различен оператор към 087123, излиза много солено!

Обадих се веднъж, стоях на линия 9 минути, като през това време ми точеха пари, най-после затворих, тъй като не можах да устоя на напрежението и още повече - унижението от " Виваком "!

След час още веднъж се обадих, само че... оператор подвигна и ми сподели, че би трябвало да ме свържи с механически отдел. И по този начин, останах на линия да очаквам, само че никой не отговори от този отдел! Отново 10 минути източване на пари.

Изчаках да мине малко време и пробвах трети път да се свържа, още веднъж ме държаха на линия 9 минути и още веднъж от този отдел никой не отговори.

Сметката ми за заплащане стана сериозна!

Тъй като тази ключова дума ми трябваше незабавно за идващия ден - 9 октомври, се обадих за четвърти път през нощта в 2.00 часа. Чак тогава ме обслужиха.

Уважаема редакция, това е неприемливо за оператор като " Виваком ". И също така е жива машинация, наподобяваща тази на телефонните измамници!

Намерили са си метод да източват пари от хората. Ще пусна и тъжба до няколко институции, с цел да ревизират гаврата от страна на този оператор.

А Вас ви апелирам да публикувате гореизложеното, с цел да се спре по някакъв метод тази насмешка с хората на бедна България ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР