Двете малки деца остават на грижите на възрастната им баба,

...
Двете малки деца остават на грижите на възрастната им баба,
Коментари Харесай

Жестока драма във варненско семейство: Майка се отказа от децата си, за да проституира! Бащата влиза в затвора, за да изкупи стари нейни грехове!


Двете дребни деца остават на грижите на старата им баба, която с изключение на, че е унищожена от постъпката на своята щерка, не знае по какъв начин ще успее да се оправи финансово с развъждането на внучетата си в идната една година.

Преди да избяга ненадейно от вкъщи и фамилията си, майката отмъква парите, оставени от брачна половинка й за двумесечния наем на квартирата, картата, в която превеждат пенсията на майка й и даже преносимия компютър на сина си, възложен му от учебно заведение, с цел да може да учи отдалечено. Всички вкъщи са не просто разочаровани, а шокирани и обезверени.

Съпругът, за който към този момент стана въпрос, в действителност преди време п. Тогава на молбата му откликнаха положителни хора, някои помогнаха със средства за квартирата, тока и водата, други с хранителни артикули за децата, а трети му предложиха работа. Към всички тях той многоклратно изрече своята признателност.

Мъжът до неотдавна е работил като готвач в крайбрежен ресторант, като е вземал по две смени, с цел да може да се грижи за фамилията си. Преди дни обаче със сълзи на очи показа за следващия удар, нанесен от дамата, за която твърди, че обича безпределно. Толкова, че да поеме виновността й за присвояването на огромна сума пари, да продаде по-късно парцелите си, с цел да покрие неналичието им и да изтърпи присъда от една година отнемане от независимост. За всичко това брачната половинка му се отплаща с разгласи за полови услуги в интернет и бягство от вкъщи. Най-жестокият удар в действителност е нанесен върху личните й деца, от които се отхвърля публично.

Ето какво показа пред кореспондент на Varna24.bg нейната майка, на чиито грижи остават двете невръстни деца в идната една година:

" Досега беше добре, беше обикновено всичко, вървеше като във всички фамилии. Зет ми се грижеше за фамилията, работеше непрестанно с цел да задоволи потребностите на децата. В един миг за нелепост него го осъждат за една година отнемане от независимост. Питате за повода?

Лоши действия от страна на щерка ми. Ако би трябвало да ги изреждам не мога. Така стана, че тя прави белите, той поема грижите и уговорката. В един миг тя напуща фамилията и ни оставя без пояснения.

Дъщеря ми написа писмо, в което се отхвърля от децата. Родила съм я, не чаках това от нея. Когато го прочетох не повярвах. Тя като е тръгнала от у дома е взела всички пари за наем, ток и вода, моята карта за пенсията, други документи, даже преносимия компютър на детето, който му дадоха от училище за краткотрайно прилагане до момента в който учи онлайн.

Не зная къде е щерка ми, не се обажда, блокирала ми е телефона, не мога да я намеля или да приказвам с нея. Защо, не знам...

Зет ми влиза в пандиза, тъй като е голяма сумата, която тя е присвоила преди време. Тези, които са изгубили парите, желаят отговори. След като не може щерка им да отговори, те се отнасят към съда. За да остане тя да се грижи за децата, той поема виновността й. Не дава пояснение щерка ми защо е изхарчила тези пари.

Потърсих подпомагане от вас, с цел да може, в случай че има положителни хора, до момента в който шурей ми го няма, да ни оказват помощ да прекараме тази една година. След като той се върне, няма да има проблем. Отаяна съм. Не зная по какъв начин ще изкараме до момента в който сме сами, по какъв начин ще преживеем.

Аз съм на 69 години, ще поема грижата за децата, обществените служби се съгласиха, че има условия да се грижа за тях, не е проблем. Те са привикнали с мен, от дребни ги виждам, тъй като майка им и татко им работеха дълго в чужбина. На квартира съм, нямам личен дом и заслон. Децата са отличници. Добри са, не са буйни, не са конфликтни, тихи и скромни деца са.

Децата знаят истината. Големият схваща, знае всичко. Малката не може да го асимилира. Не може да си показа, че тати или мама ще липсват. Не може да одобри това, че скоро ще останем сами. Не ми тежи, единствено да можем да преживеем тази една година до момента в който шурей ми го няма. Моята пенсия е 400 лв.. Толкова е квартирата ни единствено. Нужни са пари за ток, вода, за храна. Поне 1000 лв. на месец ще са ни нужни за всичко. Ще се постараем да се оправим с това, което имаме.

Питате ме дали желая да кажа нещо на щерка си? Никога не съм очаквала до там да се подведе, може би някой й въздействам. Имаше неприлични фотоси в интернет. Потресена съм. Какво да й кажа, че ни направи за смях. Тя не е помислила за децата. Ние възрастните ще го преживеем. Но децата...Как да обясниш на това дете, че майка му е някъде... ", показа през сълзи от унижението старата жена. 

Двете дребни деца, които пристигнаха на срещата със своята баба, описаха, че и до момента татко им главно е полагал грижи за тях и те ще го чакат с неспокойствие да се завърне при тях. 

Всеки, който има предпочитание и може да помогне, може да се свърже с Мария Владимирова на тел.  089 747 0822

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР