Див екшън се е разиграл в едно от най-вървежните заведения

...
Див екшън се е разиграл в едно от най-вървежните заведения
Коментари Харесай

Див екшън във вървежно заведение във Вършец! Почерпен клиент го обърна на таверна и напсува сервитьорка

Див екшън се е разиграл в едно от най-вървежните заведения във Вършец - „ Галата “ в центъра на града, научи BulNews.bg. Под въздействието на солидно количество алкохол, клиент се почувствал на курорт в Гърция и го обърнал на таверна. Мъжът трошал чаши наред и типично по нашенски напусвал сервитьорката, която му направила забележка.
Случката е от вечерта на 19 септември. В заведението пристигнал с компания локалният гражданин Х.Д.Я., който е прочут с бурния си манталитет и престъпните си прояви. Тайфата заседнала на една от масите извън и почнала устойчиво да полива това, че било вторник. Купонджиите били много шумни, което изгонило огромна част от останалите гости в кръчмата.
Сервитьорката Симона Александрова, която била на промяна във въпросната вечер, се видяла в знамение с бурната компания. Тя отишла да им направи забележка, само че Х.Д.Я. не се трогнал, като даже почнал да я наскърбява и псува. Към 21 часа работещите в заведението се принудили да потърсят подпомагане от чиновниците на реда заради ескалиращото държание на компанията и особено на Х.Д.Я., който почнал да чупи чаши и шишета.
На мястото се отзовал екип на полицията. Вместо да се усмири обаче, бандитът траял да буйства. Той почнал да рита масата и отказал да даде на униформените документите си за идентичност. Тогава те му щракнали белезниците и го тикнали в ареста за 24 часа, а против него е заведено дело за безчинство.
Пред съда мъжът бил безапелационен, че нищо не е направил и бил самата непорочност. По думите му той не е чупил нищо, а единствено е бутнал без да желае едно шише от масата. Той декларирал също, че няма спомен да е вдигал кавги.
Магистратите обаче не се хванали на оправданията му. Те постановили, че с дейностите си Я. е нарушил публичния ред и успокоение и е показал очевидно пренебрежение към реда и обществото. По тази причина му е наложена санкция в размер на 200 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР