Дисципът на УЕФА глоби отново яко Левски. Този път за

...
Дисципът на УЕФА глоби отново яко Левски. Този път за
Коментари Харесай

УЕФА глоби яко Левски - 38 750 евро заради реванша с Шкупи

Дисципът на УЕФА санкции още веднъж крепко " Левски ".

Този път за прегрешения по време на реванша с " Шкупи " на " Герена " от ІІ прелиминарен кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите. Общата глоба за клуба е 38 750 евро.

" Дисциплинарната комисия на европейската футболна асоциация оповести нова тежка санкция за ПФК " Левски ". Тя е в резултат на мача-реванш с ФК " Шкупи " в София, приключил с победа на „ сините “ с 1:0. Общият размер на наказването за клуба е 38 750 евро. Те са разпределени както следва:

- 15 000 евро за провокативни и нападателни известия

- 2 000 евро за пиротехника и бомби

- 9 750 евро за мятане на предмети към терена

- 12 000 евро за съществуването на хора по пътеходите на стадиона

Припомняме, че след първия дуел със същия противник в Северна Македония клубът бе санкциониран в размер на 40 000 евро.

Тогава санкцията беше наложена поради викания на расистка и етническа основа, както и поради ексцесиите, които се случиха в бранша за последователи на " Левски ".

С това общото наказване за клуба от присъединяване в Европа досега наближава 80 000 евро.

Използваме мотива да призовем още един път всички „ сини “ последователи да поддържат безусловно клуба, само че без никакви прояви на расизъм, ксенофобия, политически лозунги или неразрешени знаци и пиротехника.

Клубът е с условно наказване за отчасти затваряне на стадиона, което би ни лишило както от вас, правилните ни почитатели, по този начин и от по този начин нужните за клуба финансови приходи.

Бъдете рационални и подкрепяйте " Левски " единствено с разрешени средства. Нека сътворим следващия празник, до който достигнахме с неимоверни общи старания – тим и почитатели ", написаха от " Левски ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР