Дистанционно да се получават книжа и документи и да се

...
Дистанционно да се получават книжа и документи и да се
Коментари Харесай

Районен съд - Асеновград: Получавайте книжата и справките си дистанционно

Дистанционно да се получават бумаги и документи и да се правят информации, приканиха от - Асеновград. Във връзка с оповестената изключителна епидемиологична конюнктура и увеличаващия се брой инфектирани с COVID-19 лица се приканват жителите и юристите, страни по каузи, които се преглеждат в Районен съд - Асеновград, да се възползват от опцията за отдалечено подаване и приемане на бумаги и документи, както и за осъществяване на информации по към този момент формираните каузи.
От ведомството поучават правосъдни бумаги по цивилен и наказателни каузи да се подават с дипломиран електронен автограф на следния електронен адрес: [email protected]. От Районен съд - Асеновград приканва участниците в правосъдните производства да показват електронен адрес за приемане на известия, както и телефони за връзка за своевременното им известяван при положение на отсрочване или пренасрочване на делата. Идеята е да се ограничи болестта и отбягване на опасности за здравето както на лицата, посещаващи постройката на Районен съд - Асеновград, по този начин и на правосъдните чиновници, работещи там.
 Председателят на Районен съд - Асеновград подаде оставка предварително Председателят на Районен съд - Асеновград подаде оставка предварително
Председателят на Районен съд – Асеновград Иван Шейтанов подава оставка. Той е входирал заявление до Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет. Ис...
Призовават се всички гости да бъдат с сложени защитни маски, които компактно да покриват носа и устата, а при влизане - да употребяват поставените на входовете дезинфектанти. Няма да се позволяват лица с признаци на респираторни болести – хрема, кашлица и други грипоподобни признаци, приканват от съда в Асеновград. За да се избегне скупчване на хора, участниците в съвещанията ще се позволяват в постройките на съда, директно преди началото на съвещанието, в което са участници. Времето за работа на службите за работа с жители е от 09:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч. След привършване на съответната активност, посетителите на съда би трябвало неотложно да изоставен постройката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР