Дискусията за наличието на трети пол и как точно да

...
Дискусията за наличието на трети пол и как точно да
Коментари Харесай

Как изглежда третият пол според Google

Дискусията за съществуването на трети пол и по какъв начин тъкмо да бъде дефиниран той в документи и разнообразни обстановки е все по този начин оспорвана. С опциите, които интернет ни показва, всеки има цялата независимост на изложение на възгледи и пристрастености.

За да се покаже като демократична компания, Гугъл предприе един ход, който се приема с много смесени усеща. От софтуерния колос оповестиха, че са подготвили нови емоджита, които ще бъдат налични за устройствата с Android до края на годината.

Дори демонстрираха някои от тях, като акцентът несъмнено пада върху тези, които са избрани като " трети пол " . Полицаи, супергерои, магьосници, борци и даже зомбита попадат измежду нововъведенията в по този начин употребяваните за връзката човечета.
 Снимка 413243

А разликите сред мъжките, женските и тези от третия пол се показват в дължината на косата, която е междинен вид сред другите два. С това свое деяние Гугъл желае да съобщи своята последователност към разликите и да им даде опция за изложение, предава The Sun.

Както декларират от компанията, новите им емотиконки не са джендър неутрални, а просто дават още една алтернатива за избор на потребителите на Adroid - третият пол, който ще е разполагаем за множеството изображения, употребявани в чатовете и постовете.
 Гугъл Lookout - приложението за хора с нарушено зрение
Гугъл пуска приложение за хора с нарушено зрение

Програмата разпознава околния свят и посочва обектите

Емоджитата, които показват отличителни черти на единия или другия пол, нямат да бъдат променяни. Освен за разнообразни варианти при половете, от Гугъл са се погрижили да обезпечат и благоприятни условия за избор по отношение на цвета на кожата на потребителите . Някои консуматори обаче си желаят старите емоджита, които, съгласно тях, са си задоволително неутрални.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Michelle Hansen (@mich.ren) на Дек 18, 2016 в 12:25 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР