Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета - откакто се омъжи

...
Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета - откакто се омъжи
Коментари Харесай

Откакто стана херцогиня, стилът на Меган еволюира

Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета - откогато се омъжи за принц Хари през месец май, Меган, която на следващия ден ще навърши 37 години, закупи външен тип на херцогиня, без да се отхвърля от някои странни хрумвания, които припомнят, че е фенка на модата, съобщи Франс прес.

Мнозина си задаваха въпроса дали някогашната американска актриса Меган Маркъл, която се усещаше комфортно, носейки джинси и сандали, ще се помести в калъпа на кралското семейство и ще се трансформира в нещо като клонинг на Кейт Мидълтън, брачната половинка на принц Уилям, която въплъщава английската консервативна грациозност.
11
"Преди сватбата Меган имаше разкрепостен калифорнийски външен тип, напомнящ за образованието й в Лос Анджелис ", разясни Елизабет Волман от уеб страницата Meghan's Fashion, отдаден на стила на херцогинята на Съсекс.
28

Миналата година Меган довери пред уеб страницата Outnet.com, че цени високо комбинацията от джинси, блуза и блейзер. Феновете й си спомнят появяването й в Торонто през септември м.г., когато носеше риза и съдрани джинси. Това се случи преди близо година, само че от позиция на смяната във външния й тип като че ли е предходна цяла безкрайност.
28

"Откакто стана херцогиня, стилът й еволюира, с цел да се приспособи към новата й роля - означи Волман. - Тя се отхвърли от непринудения изящен външен тип и избра неутралните тонове, които бяха видяни за малко в месеците, предхождащи сватбата й. "
16 13
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР