Дископатията е едно от най-често срещаните заболявания на опорно-двигателната система.

...
Дископатията е едно от най-често срещаните заболявания на опорно-двигателната система.
Коментари Харесай

Природни рецепти на проф. Мермерски ще ви отърват завинаги от дископатията

Дископатията е едно от най-често срещаните болести на опорно-двигателната система. Това е по този начин, защото тя се появява при натоварване, контузия или извъртане на гръбнака. Притискането на даден нерв от прешлените на гръбначния дирек или по този начин нареченото пресичане води до обездвижване и мощна болежка. За да си помогнете в такива случаи, може да приложите една от следните предписания на проф. Мермерски:
Настържете на едро ренде 1 глава остарял лук и 1 картоф (средно големи). Разбъркайте ги дружно с 1 шипка сол. Нанесете получената примес на парче памучен плат и го сложете върху мъчителния сектор. Престойте с компреса цяла нощ. Повторете тази процедура 3 дни поред.

Поръсете 2 филии самун със сода бикарбонат и ги намокрете с оцет. Поставете ги върху засегнатото място по гръбначния дирек и останете по този начин в продължение на няколко часа. Не след дълго дископатията ще ви отпусне.

Изсипете 1 супена лъжица камфор на прахуляк в изсъхнало бебешко бурканче. Долейте го до горе със алкохол или мощна ракия. После дълготрайно време втривайте получения разтвор по гърба и мъчителните сектори от гръбначния дирек.
Ето и още какво би трябвало да знаете:
Дископатията е здравословен проблем, който визира гръбначния ни дирек и кръста ни. Дисковата херния не е болест, която може да се планува. Тя може да засегне всеки човек, без значение от възрастта му. Точно това я прави и толкоз неприятна, тъй като никой от нас не може да е сигурен, дали няма да го сполети. И въпреки всичко, в по-голям риск са хората, които се занимават с тежък физически труд. Освен болката, която е присъща за дископатията, тя може да докара и до проблеми с нервите в гърба, което може да се отрази даже и на двигателната ни система.

Когато бъдем диагностицирани с тази болест, започваме да търсим най-хубавия метод, по който да се оправим с зародилия проблем. В по-тежките случаи на дископатия, единственият метод да се оправим, е посредством операционна интервенция. Но в множеството случаи, за благополучие, до интервенция не се стига. Нужно е единствено да следваме някои препоръки, които да ни оказват помощ да се оправим с този здравословен проблем.
Представяме ви лечебни компреси, които ще ни оказват помощ доста в битката с този проблем.
Това, което ни би трябвало за компресите, е следното: 3 белтъка и половин едва алкален сапун. Първо разрушаваме добре трите белтъка и по-късно ги смесваме с настъргания сапун. Разбъркваме, до момента в който получим каша. След това слагаме от този мас върху марля и постановяваме на проблематичните места. За да има резултат, лекуването би трябвало да продължи най-малко 3 дни, а компресите се вършат вечер.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР