Дишането на райски газ от подрастващите може да ги тласне

...
Дишането на райски газ от подрастващите може да ги тласне
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Райският газ може да убива, докарва психози

Дишането на божествен газ от подрастващите може да ги тласне към тежки зависимости, да им докара психози и в доста случаи - гибел. За това предизвести във връзка новата мода измежду хлапаците шефката на " Курило " Цветеслава Гълъбова пред Би Ти Ви.

Ефектът от този опиум е временен - от секунди до една минута, само че в последно време обезспокоително доста се употребява по празненства, в нощни заведения и нощни заведения, а на домашни празненства се толерира от родители, разкри доктор Александър Панайотов.

Трябва да се знае, че това е психоактивно вещество, то въобще не е безобидно, предизвести Гълъбова.

Медиците считат, че всеобщата приложимост идва и поради заради ниската цена на опиата- 20 балончета с газ костват към 2 лв., а едно контейнерче - левче, има и машини за пълнене, които се оферират от 15 до 60 лв. в интернет, изясни Панайотов.

Цветеслава Гълъбова показа, че от дишането на райския газ може да се получат тежки психози. Преди 10 години при нас постъпваха по 10-15 души с психози на месец, а в този момент по 5-6 на седмица. Не можете да си визиите за какви прояви става дума и какъв брой е ужасно, не спести мрачната картина доцент Гълъбова.

Всички тези проявления имат дълбоки корени - през днешния ден родителите вършат по този начин, че децата им непрестанно да изпитват удоволствия, да се забавляват, не им дават опция да видят проблемите. Така се оформя едно хедонистично потомство. Но удоволствията не възпитават персони с нравствени устои, предизвести психиатърката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР