Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) е сред

...
Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) е сред
Коментари Харесай

Дисколегенди в Пловдив! „Бунарджика“ се превръща в най-голямата дискотека на открито

Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) е измежду новите фестивали в Културния календар на Пловдив, само че още с първото си издание през 2023г. безусловно „ взриви “ публиката в две следващи вечери на Античния спектакъл с обичаните шлагери на международно известния дует LA BOUCHE и невероятните KOOL & THE GANG.
Въпреки проливния дъжд, нищо не попречи на възторжената атмосфера, в която хиляди пловдивчани и посетители от разнообразни генерации се потопиха, пеейки „ Cherish “ дружно с именитите музиканти, наслаждавайки се на неповторимо шоу и тон.
Тази година, във второто издание на фестивала зависещ на диско музиката – една ера, която е оставила трайна и незабравима диря в музикалната просвета на три генерации, ще забележим и чуем емблемите на диско музиката – EAST 17, SNAP, NO MERCY и DR. ALBAN.
Запазете си тези две дати – 23 и 24 юни 2024г., в които Летният спектакъл в парк „ Бунарджика “ ще се трансформира в неповторима дискотека навън, а легендите ще нажежат сцената, ще взривят публиката, като я провокират да танцува, да пее и да се забавлява. И това е напълно несъмнено, тъй като диското не е изчезнало – в противен случай, то претърпява един нов интервал на напредък и трансформация и никога не е за подценяване.
Началото и в двете вечери е от 20:30часа. За положителното въодушевление на обичаната аудитория ще има и DJ празненство под звездите. Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) се реализира с поддръжката на Община Пловдив.
Старт на фестивала на 23 юни ще дадат SNAP и EAST 17. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с присъединяване на NO MERCY и DR. ALBAN.
Билетите за Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) са към този момент в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов “, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл и онлайн на Eventim.bg.
За най-верните почитатели на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети. Събитието не е уместно за лица под 7 годишна възраст.
Лица на възраст сред 7 – 18 година могат да посетят събитието с билет и наложително съпроводени от родител/пълнолетен компаньон с постоянен билет. Придружителите показват персонална карта и билет за събитието дружно с попълнената „ Декларация за придружител* “ в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде потвърдена с ученическа персонална карта или копие на акт за раждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР