Директорка на детска градина в Свиленград е в болница със

...
Директорка на детска градина в Свиленград е в болница със
Коментари Харесай

Директорка на детска градина в Свиленград е със счупен таз след сблъсък с ядосан татко

Директорка на детска градина в Свиленград е в болница със строшен таз след принуждение от страна на родит ел. Бащата Красимир Вучков пък твърди, че детето му е удряно. Той е с повдигнато обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета. Ако бъде приет за отговорен го грози отнемане то независимост от 2 до 10 години, изясни наблюдаващият прокурор Стоянова, представена от Нова телевизия.

Обяснението на таткото за случая е, че дамата паднала сама. " Аз бях клекнал на равнището на детето си, тя се опита да затвори вратата през крайници ми. Дърпайки вратата назад, виждам, че тя полита и пада. Чух, че споделя: " Ей това ти е най-голямата неточност ", споделя той. Вучков също по този начин се съмнява, че тя няма наистина счупване, тъй като видял, че се изправила.
 Протест пред детска градина против директорка, върната на работа след тежък случай с дете
Протест пред детска градина против директорка, върната на работа след тежък случай с дете

Родители желаят тя да спре да ги разиграва

Община Свиленград е назначила комисия, която да ревизира имало ли е принуждение над детето в детска градина " Радост ". Според кмета Анастас Карчев комисията не е открила нередности . Той добави, че директорката се възвръща, само че все е в " Пирогов ".

Златка Иванова работи в детската градина и е станала очевидец на конфликта. По думите й бащата пристигнал и питал кой е инжектирал детето му, откакто то не идвало в градината в продължение на 15 дни. Директорката се пробвала да изясни, че сходни операции се правят единствено от персоналните лекари на децата, а той нанесъл удар с лявата си ръка по дясната страна на лицето на й. В разследване на удара дамата счупила тазобедрената си става.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР