Директорите на средните училища в Дупница обсъдиха с представители на

...
Директорите на средните училища в Дупница обсъдиха с представители на
Коментари Харесай

Директори на училища, полиция и Община решават за организацията на баловете в Дупница

Директорите на междинните учебни заведения в Дупница разискаха с представители на полицията и Общината организацията на абитуриентските балове, които ще се проведат по едно и също време със почналите Майски празници на културата и колоездачното съревнование в града за „Купа Долчини “.

Това постанова специфична организация – ден по ден и час по час, в централната зона на Дупница, споделиха от Общината.

По традиция зрелостниците (общо 286  завършващи междинното си обучение ученици)ще дефилират на площад „Свобода“, когато вървят и Майските празници на културата, като ще се употребява сцената, на която са и изявите по време на празниците.

Стартът на абитуриентските балове е на 21 май. Ще го дадат възпитаниците на Средното езиково  учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски “, ден по-късно е Професионалната гимназия по облекло, на 23 май е някогашният Механотехникум, а в допълнение ще бъде конкретизирана датата за Професионалната гимназия по автотранспорт.

На празничния 24 май пък ще дефилират Гимназия „Христо Ботев“ и Гимназията по хранително вкусови технологии – над 60 зрелостници общо.

Предстои да бъдат конкретизирани часовете на дефилирането за всяко образователно заведение.

Ще бъде направена организация за тръгване на колите с зрелостниците, като това ще се съгласува с организацията на идното колоездачно съревнование за „ Купа Долчини “ в града.

През всички дни полицията ще реализира защита и по спазването на въведената организация на придвижване.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР