Директорите на седем Регионални дирекции Пожарна безопасност и защита на

...
Директорите на седем Регионални дирекции Пожарна безопасност и защита на
Коментари Харесай

7 топ пожарникари станаха старши комисари

Директорите на седем Регионални дирекции „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ са нараснали в старши комисари. Сред тях е и Васил Димов, който преди седмица пое поста в Пловдивската пожарна. Министър Калин Стоянов персонално им връчи заповедите.

Със заповед на министъра, шефовете на Регионалните дирекции „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Бургас, Варна, Велико Търново, София, Стара Загора, Хасково и Пловдив към този момент са старши комисари.

„ Отчитам натовареността на ръководените от Вас структури и сериозните отговорности, които носите за обезпечаване на пожарната сигурност и отбраната на хората “, посочи министър Стоянов претекстовете за смяна на досегашното характерно наименование на длъжността комисар в старши комисар за ръководителите на седем от най-големите РДПБЗН.

Старши комисарите Николай Николаев, Тихомир Тотев, Красимир Кръстев, Георги Иванов, Стоян Колев, Николай Вълчев и Васил Димов ръководят районните дирекции „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ с най-голяма щатна бройка и покриващи най-голяма територия с съществуването на обекти с нараснала пожарна заплаха.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР