Директорът на ЮЗДП Валентин Чамбов е с висока оценка в

...
Директорът на ЮЗДП Валентин Чамбов е с висока оценка в
Коментари Харесай

В. Чамбов с най-успешно представяне в първия етап от конкурса за директор на ЮЗДП, М. Катранджиев продължава надпреварата за шефския пост

Директорът на ЮЗДП Валентин Чамбов е с висока оценка в първия стадий на състезанието за шеф на предприятието. Той влезе в конкуренцията с някогашния член на УС на ЮЗДП Марин Катранджиев. Кандидатите трябваше да показват идея за развиването на ЮЗДП и бяха оценени по точковата система. Според наши източници, В. Чамбов е оценен най-високо, сравняван с претендентите за шефове по другите предприятия в страната, и резултатът му е покрай оптималния брой точки-40, Марин Катранджиев е с по-нисък резултат.

Бившият зам. кмет на Благоевград Мария Петрова, която аплайваше в оповестените състезания за член и ръководител на УС на ЮЗДП е декласирана и не е позволена до втория стадий на конкурса- вербален изпит- изявление с комисията. Предполага се, че не е показала идея, или концепцията и не се е харесала на комисията.

В състезанията за УС вземат участие регионалния водач на ПП- Демократична България Марио Граченов, Марин Катранджиев, който ще се състезава и за място в съвета, столичния правист Мария Маринова, Галина Райчева и Емилия Петкова. Кои от участниците не престават борбата за място в УС ще съобщим по-късно, очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР