Директорът на СУ „Свети Седмочисленици” Денка Генчева внесе в администрацията

...
Директорът на СУ „Свети Седмочисленици” Денка Генчева внесе в администрацията
Коментари Харесай

СУ „Свети Седмочисленици” с проект за нов физкултурен салон

Директорът на СУ „ Свети Седмочисленици” Денка Генчева внесе в администрацията на регион „ Тракия” плановата документи за създаване на физкултурен салон на територията на образователното заведение. Кметът на „ Тракия” Костадин Димитров акцентира, че възложител на обекта е Министерството на младежта и спорта, а средствата са отпуснати целево по програмата на държавното управление с министър-председател Бойко Борисов за създаване на физкултурни салони в учебните заведения в страната.

Главният проектант на региона Яна Желязкова изясни, че следва разглеждането на документите, след което следва да бъде издадено строително позволение.



Спортната зала е с размери 30 на 19 метра и височина 9.40 метра. В нея ще бъдат обособени спортни стадиони за баскетбол, волейбол, тенис на маса. Предвидени са скамейки за учениците и обслужващи пространства. Ще има съблекални и за момчета, и за девойки, като всяка ще е оборудвана с шкафчета и ще има санитарни пространства. Предвиден е училищен кабинет, складово помещение и други Проектното решение обезпечава опция за гладко прилагане на оборудването от хора в неравностойно състояние.

За реализатор на обекта е определен ДЗЗД „ Сатурн-Кабиле”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР