Директорът на СУ Христо Ботев“ в Грамада пращал любовни стихове

...
Директорът на СУ Христо Ботев“ в Грамада пращал любовни стихове
Коментари Харесай

Ромео от Грамада: Директорът на СУ „Христо Ботев“ пращал любовни стихове в работно време на момиче /доказателства/

Директорът на СУ „ Христо Ботев “ в Грамада пращал любовни стихове по време на работа на госпожица, научи BulNews.
Преди година ви разказахме за нагласения конкурс с Ивайло Иванов. Припомняме, че макар слабата оценка, същият бе назначен за шеф на образователното заведение.



Малко след публикуването на материала за Иванов редица преподаватели и поданици на област Видин описаха потресаващи случки, свързани с шефа.
Оказва се, че по време на работа той е зает най-вече с това да написа любовни стихове, отправени към шеф на видински ресторант. След като обаче възприятията на Иванов не са споделени, същият буен и подал сигнал в полицейското ръководство на Видин, написа Канал7.
Младото момиче, което получавало любовните стихове, се обърнало и към шефа на Регионалното ръководство на образованието в регионалния град - Веселка Асенова. Резултат обаче нямало.
Малко след диалога си с началника на РУО, обезпокоена от половите мераци на Иванов, девойката получила позвъняване. При диалога по телефона тя е била осведомена, че Асенова няма да вземе отношение, тъй като Иванов постоянно я снабдявал с тулумби с мед.
Няколко дни по-късно, младата жена с изненада схванала, че тя и майка и са викани в полицията поради подаден сигнал от Ивайло Иванов.
Според информация на Канал7, съществуват медицински документи, които демонстрират, че шефът на СУ „ Христо Ботев “ в Грамада страда от психическо заболяване, само че все пак същият е отпред на школото, въпреки и посредством нагласен конкурс.

Можете да чуете диалога сред Веселка Асенова и младата госпожица по-долу.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР