Директорът на служба "Военна информация" може да е военнослужещ с

...
Директорът на служба "Военна информация" може да е военнослужещ с
Коментари Харесай

Цивилно лице да може да оглави военното разузнаване, реши окончателно парламентът

Директорът на работа "Военна информация " може да е военнослужещ с висше военно звание или цивилно лице, реши Народното събрание, като гласоподава на второ четене промени в Закона за военното разузнаване.

Предложението се внася в Министерския съвет от министъра на защитата.

Когато шефът на службата навърши пределната възраст за съответното военно звание, се освобождава от военна работа и продължава да извършва длъжността си до приключване на периода, за който е назначен.

Стига с тези ремонти за избрани хора, бъдете кардинални, съобщи Николай Цонков от Българска социалистическа партия.

Милен Михов от "Обединени патриоти " изясни, че процедурата, по която става назначението, отстрани тази теза. Кой може да твърди, че министърът на защитата ще предложи тъкмо един човек за този пост и той ще бъде одобрен от Министерски съвет, от президента с декрет, в случай че не дава отговор на всички условия, на които би трябвало да дава отговор ръководителят на военното разузнаване, разяснява той.

Преди това Народното събрание ратифицира Споразумение за даване на поддръжка за планове сред Комисията за енергийно и водно контролиране и Европейската банка за възобновяване и развиване във връзка с програмата за регулаторно развиване на енергийния бранш, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР