Директорът на руското външно разузнаване Сергей Наришкин стана първият руски

...
Директорът на руското външно разузнаване Сергей Наришкин стана първият руски
Коментари Харесай

Наришкин нарече морален труп убития руски пилот в Испания

Директорът на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин стана първият съветски формален представител, който разяснява известието за убийството на съветския водач Максим Кузминов, който през август отвлече хеликоптер Ми-8 и го съобщи на украинците, оповестява Би Би Си.

Наришкин не се поколеба да осъди Кузминов: " Знаете ли, в Русия е всекидневно за мъртвия човек да се приказва или положително, или нищо. Този изменник и нарушител се трансформира в честен мъртвец още сега, когато планираше своето мръсно и извънредно закононарушение ", сподели Наришкин (цитиран от ТАСС).

, че Кузминов е открит мъртъв в Испания. Испанските правоприлагащи органи към момента не са удостоверили обществено самоличността на умрелия, само че известието за гибелта на Максим Кузминов, без да се навлиза в детайлности, беше доказано пред украинската работа на Би Би Си от Андрей Юсов, представител на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна.

Украинските управляващи оповестиха също, че: " Предложението на страната ни е било той да остане в Украйна. Определено щеше да бъде предпазен тук. И не мисля, че тук могат да създадат такива пакости, каквито направиха в Испания ", сподели секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов.

През септември предходната година началникът на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов сподели, че неговият отдел по време на интервенция " Синигер " да прелети над фронтовата линия. и да съобщи бойния хеликоптер Ми-8 на украинците. Двама членове на екипажа, които не са знаели какво се случва, са били убити при опит за бягство. Роднините на Кузминов, съгласно Буданов, са били подкрепени да изоставен Русия преди интервенцията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР