Директорът на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Бортников

...
Директорът на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Бортников
Коментари Харесай

Москва: Украйна и Западът искат да тласнат руснаците към въоръжен бунт

Директорът на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС) Александър Бортников упрекна през днешния ден Украйна и Запада, че се пробват да тласкат руснаците към осъществяването на диверсии и към въоръжен протест, съобщи Франс прес.

" Украинските служби за сигурност и техните западни настойници започнаха идеологическа акция и акция по привличане на наши жители, главно представители на младото потомство ", сподели Бортников на съвещание на съветския Комитет за битка с тероризма.

Според шефа на ФСС акцията има за цел да тласне руснаците към осъществяването на " подривни действия, на терористични и екстремистки актове " в Русия.

Бортников посочи, че от февруари в Русия са били осуетени 118 терористични акта, които са били подготвяни от младежи, измежду които и малолетни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Думите на Бортников са по отношение на изказване от предходната седмица на съветския президент Владимир Путин, който сподели, че западните секрети служби са забъркани в " терористични актове " в Русия, отбелязва Франс прес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР