Директорът на РБ Лайпциг - Макс Еберл, иска да поднови

...
Директорът на РБ Лайпциг - Макс Еберл, иска да поднови
Коментари Харесай

Цел №1 на Лайпциг е новият договор на испански национал

Директорът на Република България Лайпциг - Макс Еберл, желае да възобнови контракта на испанския национал Дани Олмо, на фона на опасенията, че клубът ще се раздели с някои съществени играчи през лятото.

Полузащитникът Конрад Лаймер и нападателят Кристофър Нкунку могат да изоставен след края на сезона, а Еберл е направил в приоритет подновяването на договора на Олмо. Настоящият контракт на крилото изтича през лятото на 2024-а година.

„ Досега имахме три срещи. Усещането ми е положително. Дани знае какво получава от клуба. Той е топ футболист, който има приказен капацитет “, съобщи Макс Еберл по време на почитател конференция.

Той добави, че желае да построи нова конструкция в Република България Лайпциг, с цел да помогне за достъпа на млади играчи от района в първия отбор, създавайки авариен състав.

„ Най-добрият метод е да откриваш и да работиш с млади играчи, да разпознаваш техния капацитет “, изясни Еберл, който е част от „ биковете “ от предишния декември, откакто по-рано през годината напусна Борусия Мьонхенгладбах и отхвърля обвиняванията от почитателите на противникови тимове за бизнес модела на клуба да му повлияят.

|s Geschäftsführer spricht vor Fans über aktuellen Themen. Dabei geht es auch um Schmähungen gegen seine Person, Transfers und die Frauenmannschaft. Und: Der Sportchef plädiert für ein zweites Herren-Team.
— LVZ (@LVZ)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР