Директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров бе

...
Директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров бе
Коментари Харесай

Засилен контрол при предлагането и консумацията на алкохол от непълнолетни по време на празниците

Директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров бе хазаин на работна среща с кмета на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов

В работната среща участваха зам. шефът на ОДМВР комисар М. Джадаров, началникът на отдел Оперативна програма комисар В. Парков, зам.кметът Кристиян Иванчов и шефът на Правната дирекция към Общината Милена Ангелова

Срещата бе по самодейност на кмета на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов. На нея бяха разисквани настоящата конюнктура на територията на общината и тематики, по които партньорските старания биха дали по-добри резултати,както във връзка с пътната сигурност, по този начин и по опазването на публичния ред, недопускане на произшествия и похищения.

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници в общината ще бъдат проведени голям брой тържества и празнични визити в увеселителните и нощни заведения, което постанова да бъде засилен контролът във връзка с предлагането и потреблението на алкохолни питиета от малолетни лица. Участниците в работната намира се договориха при упражняването на надзор във връзка с опазването на публичния ред, комерсиалната активност, пътното придвижване да бъдат включвани и представители на други способени институции.

Кметът на Общината инж. Атанасов заяви, че е подхванал дейности по монтирането на техническо оборудване, което да препятства придвижването на безстопанствени животни към пътищата, което е причина за пораждане на голям брой катастрофи в региона на Кюстендил, както и назначението на полски надзирател – надява се с това да се ограничи и унищожаването на непозната собственост/трайни и сезонни насаждения/ от безстопанствените животни.

По време на работната среща гостите обявиха подготвеност да се включат в Националната акция на Министерство на вътрешните работи за поддръжка на децата на починалите и потърпевши чиновници на Министерство на вътрешните работи.Кампанията започва преди два дни, даренията могат да се вършат посредством sms на номер 1866.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР