Директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар

...
Директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар
Коментари Харесай

Директорът на ОД на МВР Пловдив старши комисар Атанас Илков оглави дирекцията в Кърджали

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Атанас Илков оглави дирекцията в Кърджали със заповед на министър Младен Маринов. Новият шеф беше показан пред управителния състав на дирекцията от зам.-главния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Георги Арабаджиев, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Главен комисар Арабаджиев е съобщил, че смяната в управлението на ОДМВР-Кърджали е подбудена от нуждата от нова визия, нови способи и нови решения в активността на дирекцията. Осъществяването на тези хрумвания се свързват със старши комисар Атанас Илков, който с опита си в системата на Министерство на вътрешните работи от 1987 година до в този момент може бързо да осъществя упованията на управлението на Министерството.

Старши комисар Илков е декларирал, че дава късмет на всички, които работят с безрезервност и професионализъм и в досегашната си процедура постоянно е намирал общ език с такива чиновници. 

Зам.-главният секретар благодари на старши комисар Венцислав Момчилов и оцени позитивно работата му през годините , в които е управлявал дирекцията. Досегашният шеф на Областната дирекция в Кърджали е преназначен на друга служба в системата на Министерство на вътрешните работи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР