Директорът на Областната дирекция на МВР в Пазарджик старши комисар

...
Директорът на Областната дирекция на МВР в Пазарджик старши комисар
Коментари Харесай

Ст. комисар Шотлеков поздрави колегите си за деня на българс...

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков поздравява всички чиновници на дирекцията по случай професионалния празник на българската полиция 8-ми ноември!

Ето и текста на поздрава:

Уважаеми сътрудници,

Имам насладата и удоволствието да ви поздравя по случай празника на българската полиция 8-ми ноември – Деня на Свети Архангел Михаил!

В навечерието му не бих пропуснал да отбележа, че на вашия професионализъм, безрезервност и праволинейност се крепи престижът на българския служител на реда!

Ежедневната ни активност е извънредно динамична, изпълнена с провокации, доста превратности и компликации! Въпреки това няма да подмина постигнатите триумфи, които с право ни дават нужното самочувствие и убеденост за правилността на дейностите ни! Вярвам, че вършим всичко по силите си хората да се усещат по-спокойни и да имат чувство за правдивост!

Възползвам се от чудесния мотив, с цел да пожелая на всички вас, на вашите фамилии и близки здраве, дългоденствие, самообладание и мощ на духа в нелекото ни всекидневие!

Старши комисар Петко Шотлеков

Директор на ОДМВР-Пазарджик

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР