Директорът на националните отбори Георги Иванов се изказа доста остро

...
Директорът на националните отбори Георги Иванов се изказа доста остро
Коментари Харесай

Гонзо беснее срещу Бербатов, въздухарите в социалните мрежи и платените фенове

Директорът на националните тимове Георги Иванов се изрече много остро против част от публиката и публицистите след равенството на България против Сърбия.

" Имахме по-чисти обстановки и съжаляваме, че не победихме. Казах на момчетата, че се гордея с тях. Искам по този метод да ги виждам. От началото на квалификациите имаме малшанс. Този тим демонстрира, че има капацитет.

Поздравявам президента на БФС Борислав Михайлов, треньорския екип и футболистите. Имаше доста хора от публиката, които не желаеха България да победи, което е разочароващо. Не е добре това, което се случва. Някакви хора, не бих споделил олигофрени, само че пристигнали предумишлено желание да плюят президента и срещу тима, бих споделил, че граничи с нелепост. Смятам, че доста публицисти, които изрекоха мнение, нямат компетентност да приказват за футбол. Да се въздържат от мнения, тъй като не е тяхната материя. Социални мрежи нямам и не желая да имам. Много пъти се дръзвам на хора, които са на 40-50 години и имат обществени мрежи, снимат си какво ядат и какво пият. Това са хора, които са въздухари.

Когато биеш 20 удара на мача с Литва и имаш тотална доминация и да кажеш, че тимът не е играл добре. Ние бяхме класа над този тим. Няма да стане там някаква съпротива, която настройва клубовете и да разделя българския футбол, да се обажда на президентите. Няма да стане по този метод. Ние работим и демонстрираме, че имаме напредък. Молим българския народ да поддържа българския тим.

Имахме четири мача, в които играхме добре преди квалификациите, даже и да не бяха най-важните. Срещу Черна гора играхме добре и в случай че видите статистиката, имахме 75% владения на топката. Изпуснахме положения и те с една наша неточност ни победиха. Искат някакви хора, които са платени, да провалят националния тим и когато България води, викат срещу нея. Това ли ще е държанието на продължаваме смяната в българския футбол Ако желаеме да имаме триумф, би трябвало всички да бъдем обединени. Тези хора, които желаят да вземат властта, не са обединители, а разединители - дилетанти ", съобщи Гонзо.
 България - Сърбия 1:1 в подготовка за Евро 2024
НЕЗАСЛУЖЕНО! Секунди разделиха България от огромна победа над високомерните сърби!

Борихме се мъжки, само че шансът ни обърна гръб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР