Директорът на НАСА Бил Нелсън, който зае поста през май,

...
Директорът на НАСА Бил Нелсън, който зае поста през май,
Коментари Харесай

Директорът на НАСА призна, че има извънземни

Директорът на НАСА Бил Нелсън, който зае поста през май, звучеше удивително безпристрастен по отношение на опцията за съществуването на извънземен живот, по време на изявление предходната седмица, оповестяват Вести Бг.

" Личното ми мнение е, че Вселената е толкоз огромна, а в този момент даже има теории, че може би има и други вселени. Ако е по този начин, кой съм аз, че да кажа, че Земята е единственото място със система от живот, която е цивилизована и проведена, както е нашата? Има ли друга планета Земя? Определено мисля по този начин, тъй като Вселената е толкоз огромна “, сподели той.

Нелсън, който е демократ, се застъпва за галактически стратегии през цялата си кариера в Конгреса, първо като представител в Камарата на представителите от Флорида, а по-късно като сенатор. Той даже самичък пътува в космоса на борда на совалката Колумбия през 1986 година

По време на изявлението, Нелсън акцентира на търсенето на извънземен живот като част от проучванията на НАСА и сподели, че водачите на Военноморските сили са докладвали за повече от 300 наблюдения на неидентифицирани летящи обекти от 2004 година насам.

Той продължи:

" И те не знаят какво е това, и ние не знаем какво е.

Надяваме се, че това не е някой наш съперник тук на Земята, който да разполага с подобен тип технология. Но въпреки всичко това е нещо. Така че, нашата задача е непрекъснато да гледаме и да търсим какво или кой е там? Кои сме ние? Как сме пристигнали тук? Как станахме такива, каквито сме?

Как се развихме? Как се цивилизовахме? Има ли същите тези условия някъде другаде там във Вселената, която има милиарди други слънца в милиарди други галактики – толкоз е огромна, че не мога да си го показва ".

Правителството на Съединени американски щати през последните години става все по-откровено по отношение на срещите на водачи с НЛО, макар че внимава да не допуска, че тези наблюдения са доказателство за извънземен живот.

Доклад на Пентагона, оповестен през юни, не стигна до изводи по отношение на произхода на наблюденията, като резервира редица други вероятни пояснения – като да вземем за пример концепцията, че НЛО в действителност са напреднали технологии от страни като Русия или Китай, или че те са просто резултат от естествено събитие, което обърква датчиците на военните самолети.

Нелсън също не твърди, че има безапелационни пояснения. Но сигурно заслужава да се означи, че водачът на американската галактическа организация е по едно и също време схватлив към концепцията, че животът може да съществува оттатък Земята, и влага в концепцията НАСА да се пробва да разкрие отговори.

" Какво мислите, че вършим на Марс? Ние търсим живот. Това е част от задачата на НАСА ", сподели той.

В същото време Бил Нелсън сподели, че опцията за образован живот другаде във Вселената единствено акцентира значимостта да се грижим за нашата родна планета.

" Ще ви кажа какво си мисля. По-добре да бъда по-добър собственик на това, което имам, тъй като ние го съсипваме и го объркваме тъкмо по метода, по който се объркваме и връзките между тях. Така че знам каква е моята задача, да бъда по-добър собственик на тази планета и да бъда по-добър жител на планетата Земя “, безапелационен е шефът на НАСА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР